Groene tuin, door Schaffelaar Hoveniers

Een prairietuin ontwerpen heeft veel voordelen

Wat is een prairietuin? Waarom een prairietuin? Kost het veel onderhoud? Hoe wordt een prairietuin ontworpen? Wat zijn de voordelen van een prairietuin? Op deze vragen willen we een antwoord geven in deze blog.

Lees meer
Wellness tuin zwembad overkapping ligstoelen

Een Wellness tuin, genieten zonder weg te hoeven

Een wellness tuin zeg je? Je kent het idee wel van een dagje wellness als ultiem ontspanningsmoment? Maar wat als je dat gewoon thuis kan doen? In je eigen tuin met de intieme sfeer zonder pottenkijkers. Zoals je het zelf wilt.

Lees meer
Duurzame tuin met inheemse planten voor de bijen.

Een duurzame tuin aanleggen; waar moet je op letten?

Zorg voor natuur en dier en geniet tegelijkertijd van een mooie duurzame tuin. 3 Vliegen in één klap, bijen en vlinders meegerekend.

Lees meer

Rust in je tuin

Rust in je hoofd? Rust in je omgeving? Of rust in je tuin? Wat heb je ervoor over om tot rust te komen? Even weg van alle drukte?

Lees meer

Stadstuin; een mini paradijs in de stad

Hoe maak je een paradijsje van een kleine stadstuin? In deze groene stadstuin hebben we met weinig oppervlakte toch een besloten privé setting gecreëerd.

Lees meer
tuinaanleg zorgvilla ontzorgen hovenier border mikado hekwerk

Complete tuinaanleg voor een zorgvilla

De complete tuinaanleg is een typisch voorbeeld van ontzorgen en dat bij een zorgvilla. 😉 Als we zeggen ontzorgen dan doen we dat ook; geen woorden maar daden.

Lees meer

Een groene heg geeft je tuin een natuurlijke beschutting

Een groene heg is de ultieme oplossing als je je tuin niet te strak af wilt kaderen en het gevoel van de natuur wilt ervaren.

Lees meer

Buitenkamer om langer buiten te genieten

Steeds meer mensen beseffen dat buiten zitten ook luxe en comfortabel kan zijn. Het voegt een extra laag toe aan je tuin waardoor je niet gelijk bij het eerste zuchtje wind op een nazomerdag naar binnen hoeft. Zelfs als je normaal gesproken geen buitenmens bent voegt een buitenkamer nou net dat extra stukje comfort toe dat het beste van twee werelden combineert.

Lees meer
Stadstuin Amersfoort

Een groene bedrijfstuin

Een groene bedrijfstuin. Groen! Een visie die wij van Schaffelaar Hoveniers van harte delen, immers, groen is onze passie. Ook die van u? Vandaag richten wij ons op de vele voordelen van een groene bedrijfstuin. Maak snel een afspraak en ontdek welk verschil u kunt maken met groen..

Lees meer

Hovenier, Barneveld, Schaffelaar Hoveniers

Waarom u kiest voor Schaffelaar Hoveniers

Hoe vind je een geschikte hovenier? Met een enorme schat aan hoveniers in Nederland kun je zomaar door de bomen het bos niet meer zien. Dat begrijpen wij van Schaffelaar Hoveniers uit Barneveld. Vandaag lees je in dit blogartikel waarom jij kiest voor Schaffelaar Hoveniers.

Lees meer