Wellness tuin zwembad overkapping ligstoelen

Een Wellness tuin, genieten zonder weg te hoeven

Een wellness tuin zeg je? Je kent het idee wel van een dagje wellness als ultiem ontspanningsmoment? Maar wat als je dat gewoon thuis kan doen? In je eigen tuin met de intieme sfeer zonder pottenkijkers. Zoals je het zelf wilt.

Zwembad of minipool

Nu de zomers in Nederland steeds warmer lijken te worden is een zwembad geen overbodige luxe in je wellness tuin. Je hoeft dan niet eerst een uur in de file te staan om eindelijk op het strand te komen. Of een aantal uur te vliegen naar een warm eiland. Maar hoe lekker is het dan als je aan het einde van de dag in je zwembad kan springen om af te koelen en te genieten met je familie.

Buitenkeuken

Hoe leuk is het om zelf je eigen pizza buiten klaar te maken op je pizzaoven?! Terwijl je ondertussen kan bijpraten met je vrienden onder het genot van een biertje. Of lekker te barbecuen en de echte barbecue master te zijn onder je vrienden. Genieten van heerlijk warm dampend vlees en de rust van je eigen tuin.

Buitendouche

Na lang in de zon gezeten te hebben is het heerlijk als je even kan douchen buiten waarna je in het zwembad springt. Of wanneer je er uitkomt en je klaar bent om te gaan barbecuen.

Ook een wellness tuin?

Bovenstaande foto’s zijn van een project waar we diverse elementen hebben kunnen verwerken. Denk aan de hottub en buitensauna. Ook de overkapping en het zitgedeelte maken deze tuin echt een heerlijke tuin waar je kunt genieten. Wil je nou ook zoiets, kijk dan op onze pagina Tuin Ontwerpen.

Sauna

Of wat dacht je van een heerlijke Tønsauna waarin je even tot rust kan komen na een drukke werkweek. Het ziet er ook nog eens mooi uit. En wat dacht je van nadat je in de sauna hebt gezeten om daarna lekker af te spoelen in een minipool of zwembad.

Jacuzzi

In een Jacuzzi zitten onder het genot van een lekker wijntje en met warm vers vlees van je buitenoven of barbecue. Terwijl de muziek sfeervol klinkt op de achtergrond en al je dierbaren om je heen zijn. Genietend van al het moois wat je verdiend hebt.

Hottub

Lekker met bubbels in de bubbels zitten. Klinkt lekker toch?! In het voorjaar kan dit heel fijn zijn, als je toch alvast in het zwembad wilt zitten terwijl het nog frisjes is buiten. Dan is een hottub de ultieme uitkomst! Heerlijk ontspannend en een investering waar je geen spijt van krijgt.

Geïnteresseerd?

Wil je nou ook zoiets bijzonders? Aarzel niet om contact op te nemen! Je vind onze contactgegevens onderaan elke pagina. Alvast veel uitzoek-plezier met het oriënteren op een nieuwe tuin of verbouwing. Kijk voor meer inspiratie ook vooral op ons Pinterest account en volg ons daar om elke keer weer nieuwe mooie plaatjes te zien die je laat zien wat er mogelijk is.