tuinaanleg zorgvilla ontzorgen hovenier border mikado hekwerk

Complete tuinaanleg voor een zorgvilla

De complete tuinaanleg is een typisch voorbeeld van ontzorgen en dat bij een zorgvilla. 😉 Als we zeggen ontzorgen dan doen we dat ook; geen woorden maar daden.

Daarom laten we dat deze keer zien door middel van een visuele blog waarin je ons aan het werk ziet en verschillende foto’s van de tuin voor de zorgvilla. Zowel tijdens de werkzaamheden als na oplevering zie je foto’s van de tuinaanleg.


Wat speciaal aan deze tuinaanleg was is de toegang door middel van een druppel (digitale sleutel), zodat niemand het terrein op kan of verlaten zonder zo’n sleutel. Verder vallen de mooie mikado hekken op, de naam zegt het al, net zoals het gelijknamige spel, zijn dit spaken die schuin over elkaar liggen en zo een speels effect creëeren.

Ook de prairieborders geven een uniek effect aan de tuin. Tenslotte hieronder nog een opsomming van de specialiteiten die deze tuin uniek maken.

  • Beregening
  • Toegangstechniek
  • Mikadohekwerk
  • Verlichting
  • Beplanting straatwerk
  • Prairieborders

Zoals je ziet hebben we plezier in ons werk en mag het eindresultaat er zijn. Bekijk het hier.

Daarom als jij nou ook zoiets wilt, aarzel dan niet om gewoon eens kennis te maken. Valt dat niet in goede aarde? Lees dan eerst eens de reviews van onze andere zeer tevreden klanten. Of bekijk onze perfecte tuinen voor wat je ongeveer kan verwachten. Al is ieder tuinproject weer uniek. Tot slot rest er niets meer om contact op te nemen toch? En anders horen we het graag!