voor complete tuinaanleg in barneveld, gaat u naar schaffelaar hoveniers, uw hovenier in barneveld,

Een prachtig ontwerp voor de nieuwbouw­tuin

Hovenier Barneveld – Enkele weken geleden mochten we dit project opleveren. Als hovenier is er denk ik niets zo leuk als een project van A tot Z. Brainstormen en meedenken met de ideeën en wensen van de klant tot aan de complete uitvoering ervan. En zo begonnen we ook dit project aan de tekentafel.

Mevrouw M.van der Woerd vertelt vol enthousiasme:

 ” Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Dit ontwerp van Schaffelaar Hoveniers was een schot in de roos. Het is mooier geworden dan we hadden kunnen denken. We hadden wensen voor een overkapping, een watervalletje en twee zitjes, met deze wensen is Gerrit van Schaffelaar Hoveniers aan de slag gegaan. We waren direct tevreden over het 1e ontwerp. Dat werd dan ook voor zo’n 80% uitgevoerd en het overige gebeurde gaandeweg tijdens de week waarin Gerrit aan het werk was. Hij dacht mee en gaf oplossingen waar dat nodig was. “

Uw hovenier in Barneveld met passie en vakmanschap

Schaffelaar Hoveniers denkt graag verder dan de standaard. En zodoende ontwierpen we voor deze klant een bijzondere overkapping/ veranda aan de woning. Door de overkapping op deze wijze aan het huis te monteren neemt het geen licht weg uit de woning en geeft het wel een heerlijke plek om beschut te zitten. De twee uitstekende palen in de richting van de tuin zorgen voor eenheid.

Binnen en buiten met elkaar verbonden

Door dit ontwerp hebben we binnen en buiten met elkaar weten te verbinden. Eenmaal buiten is de beplanting, het geluid van het vallende water en de aanblik van de overkapping met de schuur uiteindelijk een lust voor het oog geworden. Een beleving voor de zintuigen, helemaal in de stijl van de klant. Mevrouw M. van der Woerd:

“De tuin had twee stenen muren waar we graag iets mee wilden. Gerrit kwam met het idee voor hedera in combinatie met houten planken. Dit was een schot in de roos.”

Een ondiepe brede tuin

In deze ondiepe maar brede tuin hebben we ervoor gekozen om te werken met diverse tegels. Juist door deze keuze te maken zorg je voor een speels geheel. Bijna moeiteloos nemen je ogen je mee tussen de zitjes langs het pad van gemetselde flagstones, langs het watervalletje en de sierlijke beplanting.

Hovenier Barneveld, voor uw complete tuininrichting

Wilt u binnenkort ook gaan genieten van uw tuin? Bent u op zoek naar nieuwe ideeën voor uw tuin die met passie en vakmanschap worden uitgevoerd? Bel ons op +31 (0)650859471, we helpen u graag!

Groet, Schaffelaar Hoveniers