Schaffelaar hoveniers maakt uw tuindroom waar - Hovenier Barneveld, schaduwdoek

Een veranda of pergola met schaduwdoek

Er komt een tijd aan dat je in de vroege ochtend of de (na)middag weer met een kopje koffie, de thee of de vers geperste vruchtensap in het zonnetje plaats neemt en het glas heft. Wellicht deze zomer wel onder een schaduwdoek van Schaffelaar Hoveniers. We vertellen je graag met passie over de mogelijkheden..

Een overkapping in de tuin

Zie jij jezelf al zitten? Onder een eigen overkapping, gezellig versierd, uit de felle zon maar toch in de warmte? Wellicht past een schaduwdoek dan ook perfect bij jouw droomtuin. Een veranda zonder lichtkoepel kan in de tuin of de woning het nodige licht wegnemen, een schaduwdoek is dan de perfecte oplossing.

Het schaduwdoek schuift moeiteloos uit middels geleiders, is afneembaar en kleurvast

Het schaduwdoek kan moeiteloos worden uitgeschoven, het geheel schuift namelijk op geleiders langs de houten palen voor een strak en gebruikersvriendelijk geheel. Wanneer het doek is ingeschoven hangt het onder een, we noemen het een, dakje. Dit zorgt ervoor dat je doek optimaal blijft. Wil je het doek schoonmaken? Dit is geen enkel probleem en dan ook moeiteloos af te nemen met een doek. De kleuren zijn kleurvast.hovenier barneveld, Een pergola met schaduwdoek

Een dichte veranda of pergola met schaduwdoek

Ten opzichte van een veranda is een pergola met schaduwdoek natuurlijk stukken goedkoper, misschien is dat ook de reden dat de pergola met schaduwdoek tegenwoordig zo gewild is. Het brengt sfeer in de tuin, een gezellige plek om samen te zitten, uit de zon en het zicht, en toch middenin de warmte.

Het doek is gemaakt van polyester, het materiaal is spatwater dicht. Helemaal droog zitten tijdens een flinke regenbui is er dus niet bij, de vraag is dan natuurlijk of je überhaupt buiten wilt blijven, dat laten we graag over aan u.

Waar wij zo enthousiast van worden is het feit dat u als klant het schaduwdoek totaal naar eigen wensen kunt samenstellen. Maten kleuren en materialen, er is keuze genoeg. Combineer de kleuren die bij uw buitendroom passen. Antraciet doek met blanke palen, blanke palen met zwart doek of zelfs een compleet stalen frame? Het kan! Schaffelaar hoveniers uit Barneveld maakt het geheel met passie op maat. Geheel naar wens!

Meer zien? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop!

Bent u benieuwd naar een tuinontwerp voor uw tuin mét heerlijke overkapping middels schaduwdoek?
We gaan graag voor u aan de slag!

Groet, Schaffelaar Hoveniers.