Hovenier barneveld, voor uw tuinonderhoud, en tuinaanleg

Geef uw tuinonderhoud uit handen

Wellicht kun jij ook niet wachten tot de zomer zijn intrede doet. Dat we op zijn minst wat meer de tuin in kunnen gaan om te genieten van de schoonheid van het buitenleven. Ken je dat gevoel? Of zie jij vooral op tegen het voortdurende onderhoud?

Schaffelaar Hoveniers neemt uw onderhoud uit handen

Volledig op maat verzorgen wij niet alleen uw complete tuinaanleg of renovatie, ook het onderhoud van uw tuin gedurende het hele jaar nemen wij met liefde op ons. Wilt u het hele jaar door genieten van een strak gesnoeide heg, een onkruidvrije tuin en/of een prachtig gazon? Schaffelaar Hoveniers neemt uw onderhoud graag uit handen.

Onderhoud op maat

We bespreken graag met u de wensen voor het onderhoud. Door middel van de juiste materialen heeft Schaffelaar Hoveniers de klus snel voor uw geklaard. Een hoge lange heg, verzorging van bomen, blazen van gevallen blad, het plukken van onkruid en het verzorgen van de planten, het kan zomaar een tijdrovende klus zijn waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Schaffelaar Hoveniers laat uw tuin meerdere malen per jaar weer stralen. Precies zo vaak als u dat wilt.

Particulieren of bedrijven

Wij van Schaffelaar Hoveniers verzorgen in Barneveld het onderhoud voor particulieren en bedrijven. Zo besteden wij met liefde aandacht aan de omliggende tuin rondom appartementencomplexen tot aan de tuin bij u in de straat. De afwisseling versterkt onze passie voor het vak. Schaffelaar Hoveniers wil een sfeervolle tuin voor iedereen mogelijk maken. Een plek om zorgeloos en maximaal te genieten.

Kosten in onderhoud

Samen bespreken we niet alleen de wensen voor het onderhoud ook bespreken we voorafgaande de kosten op maat. Wilt u uw onderhoud eenmalig of het gehele jaar uit handen geven? We bespreken vooraf de kosten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laat onze professionals uw tuin onderhouden voor het mooiste resultaat het gehele jaar door

Groet, Schaffelaar Hoveniers