Tuinrenovatie achtertuin Barneveld

De wens in deze achtertuin was: het gras verwijderen, bestaande elementen hergebruiken en er voor zorgen dat het een (tuin) wordt.

We hebben een gedeelte van de tegels in het middengedeelte vervangen voor gebakken klinkers. Ook hebben we een schaduwdoek geplaatst in het middengedeelte. Je kunt vanaf hier de hele tuin overzien. En ook in de zomer kun je hier in de schaduw zitten. Het gras is verwijderd, aan de linkerkant zijn er tegels hergebruikt voor een groter zitgedeelte. Aan de rechterkant hebben we een border gemaakt met diverse vaste planten. De diversiteit aan planten in deze tuin zorgt er voor dat het ook echt een tuin geworden is.  De bamboe aan de achterzijde hebben we hergebruikt en 2 grote blokken van gemaakt achter het zitgedeelte in het midden. Aan de achterzijde tegen de schutting hebben we de Paniculata Quercifolia geplant. Deze verkleurt in het najaar prachtig rood met de bestaande Liqiudambars.

Kortom een prachtige tuin gedurende de seizoenen.

Het schaduwdoek is eenvoudig te bestellen in de webshop

In het overzicht de foto`s: voor en na de tuinrenovatie.