Aanleg moderne stadstuin in Amersfoort

De opdracht van deze stadstuin (van 40 vierkante meter) was het buiten en binnenleven met elkaar verbinden. Ook mocht de tuin een moderne uitstraling krijgen. Dit is goed gelukt met de grijze 1 bij 1 meter tegels. De olijven in de cortenstalen bakken maken het geheel af. De olijven worden s`avonds verlicht door middel van spots.

De eyecatcher in deze stadstuin is de geheel op maat gemaakte bank die gemaakt is van beal mortex met een leuning van cortenstaal. Door de materialen op diverse plaatsen in de tuin terug te laten komen creëer je rust. En dat is exact wat deze heerlijke tuin uitstraalt. Het binnen en buitenleven lopen moeiteloos in elkaar over. Ook sfeer in de zij- en voortuin zorgen voor een perfecte verbinding met elkaar.

Ook het balkon hebben we flink aangepakt. Hier staat een rechthoekige zwarte bloembak met grootte bamboeplanten. Omdat het balkon maar liefst 2 verdiepingen hoog is maken we graag gebruik van die hoogte. Daarom straalt ook dit gedeelte van het huis nu rust uit door de grote elementen en het minimale gebruik van materialen.