Achtertuin nieuwbouwhuis

De tuinaanleg van uw nieuwbouw woning

Schaffelaar Hoveniers voor uw complete tuinaanleg in Barneveld en Omstreken – Trots nam je de sleutel van de nieuwbouw woning in ontvangst. Ik vermoed dat je daar al geruime tijd naar uit hebt gezien. Enthousiast begin je met klussen. Binnen vooral. De tuin laat je voorlopig nog even zoals hij is. Een grote zandhoop met een paar staptegels. Prima voor nu, zo denk je nog.

De tuinaanleg van een nieuwbouw woning

Maar enkele maanden later begint de zandhoop te storen. Je droomt van een mooi romantisch terras waar met vrienden en familie samen een drankje gedaan kan worden. Waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en/of waar kan worden genoten van de heerlijke zonuren met zomerse bloeiers en geurige planten. Herken je dat? Schaffelaar Hoveniers denkt graag met je mee want een goed begin is het halve werk.

Een goed begin is het halve werk

Persoonlijke wensen

Schaffelaar Hoveniers werkt in Barneveld en omgeving met passie en vakmanschap uw tuindroom uit. We komen bij u langs om de persoonlijke wensen te bespreken. Wanneer alle persoonlijke wensen samengekomen zijn in een waanzinnig ontwerp gaan we met liefde verder met het realiseren van deze tuindroom. Uw tuindroom! Daarbij is niets onmogelijk. Of beter gezegd alles mogelijk. Schaffelaar Hoveniers denkt graag buiten de eenvoudige kaders, gaat op zoek naar unieke ontwerpen en voert deze met passie uit.

Het creëren van rust en ruimte zijn onze belangrijkste drijfveren!

Of het een grote tuin betreft, een brede ondiepe tuin of juist een (diepe) smalle tuin. Het creëren van rust en ruimte zijn onze belangrijkste drijfveren. Door onder andere te werken met prachtige materialen die op meerdere plaatsen terugkomen in de tuin behoud je niet alleen het gevoel van rust maar ook de sfeer. Het plaatje klopt en nadat wij uit uw tuin vertrekken rest u niets anders te doen dan het glas te heffen en te genieten. Laat de zon maar komen!

Inspiratie voor je ontwerp

Inspiratie nodig? Tegenwoordig is het de trend om te struinen op pinterest naar inspiratie. Dat merken wij van Schaffelaar Hoveniers maar al te goed en dat vinden wij ontzettend leuk. Ook op onze pinterest pagina, Facebookpagina en instagramaccount kun je alvast een heleboel inspiratie opdoen voor de tuin. Je krijgt hier onder andere een kijkje in onze prachtige opgeleverde tuinen en we nemen je mee in een kijkje achter de schermen. Wat spreekt je aan? Waar droom jij van? Kan de tuin wel wat liefde en vakmanschap gebruiken?

Vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van uw tuindroom? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 0650859471 voor een persoonlijke afspraak.

We staan voor u klaar.

Groet, Schaffelaar Hoveniers.

Fout: Contact formulier niet gevonden.