hovenier barneveld, schaffelaar hoveniers

Een voortuin die bij je past

In het artikel van vandaag behandelen we de voortuin. Regelmatig verzorgen wij de complete tuinaanleg in Barneveld en omgeving, weer een andere keer enkel de voortuin. Wat straalt jouw voortuin uit? Was dat exact wat je voor ogen had? Wat zou je liever anders zien?

Visitekaartje

tuinaanleg barneveld, door schaffelaar Hoveniers

Zie jij de voortuin als je persoonlijke visitekaartje? Door de stijl die bij je past door te voeren in de voortuin voel je je direct thuis. Veel aanvragen die we krijgen richten zich voornamelijk op de achtertuin. De voortuin moet vaak ‘snel’, functioneel of wordt uitgesteld tot later. Zonde eigenlijk, vinden wij van Schaffelaar Hoveniers.

Die voortuin verwelkomt je elke dag na een blokje om of een dag hard werken. Diezelfde voortuin begroet je in de winter met sobere kleuren, in de zomer met een heerlijke geur. Het is het eerste dat je ziet als jij de deur uit gaat, het eerste wat je opvalt voor jij weer binnenkomt. Zou het niet heerlijk zijn als je daar van kunt genieten?

Functioneel

Ben jij in het bezit van een hoek of vrijstaande woning dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat je kiest voor een oprit. Strak en functioneel. Juist door dan te werken met de juiste kleuren, lijnen en materialen maak jij van de functionele strakke oprit een waanzinnig plaatje dat past bij de stijl van de woning en de gehele verdere tuin. Wat dacht je van zwevende tegels bij de voordeur als opstap om die lange oprit voor het oog iets te breken? Ingebouwde verlichting lang weerskanten voor een sfeervol geheel? Bij ieders persoonlijke wensenlijstje is er zo ontzettend veel moois mogelijk!

Maak van je voortuin een beleving voor de zintuigen, in de stijl die bij je past.

Een eyecatcher

Schaffelaar hoveniers werkt in voortuinen, van welk formaat dan ook, graag met enkele eyecatchers. Door bijvoorbeeld te focussen op een groot object in een kleinere voortuin maakt het uw voortuin levendig, optisch groter en bovenal sfeervol. Neem bijvoorbeeld zo’n karakteristieke fruitboom in een grove bloembak van cortenstaal of gemetselde stenen rand, omringt door sierlijke grassen of geurende lavendel.

Maatwerk

Maak van je voortuin een beleving voor de zintuigen, in de stijl die bij je past. We helpen je graag, geheel op maat met oog voor details.

Waar geniet jij het meeste van in de voortuin?

Voor nu wensen wij u en jou prettige feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!

Groet,
Schaffelaar Hoveniers