tuinaanleg barneveld, hovenier barneveld

Schaffelaar hoveniers start veelzijdig blog

Schaffelaar hoveniers werkt in Barneveld en omstreken met een heleboel enthousiasme en passie aan uw droomtuin maar er gebeurt nog zoveel meer! Op dit blog willen we je o.a. meenemen achter de schermen. Neem voortaan regelmatig een kijkje en laat je inspireren..

Een veelzijdig blog

Middels dit blog willen we jullie informeren op het gebied van laatste trends, geven we jullie een kijkje achter de schermen én gaan we in op jullie veelgestelde vragen. “Hoe creëer ik een onderhoudsvriendelijke tuin? Een kindvriendelijke? Hoe zorg ik voor een goede afwatering? Welke vaste planten zet ik samen in een border? Hoe zit het met de onderhoud van mijn bomen en planten gedurende winter? En wat kost het me eigenlijk een complete tuinaanleg?”

Blijf jullie vragen vooral doorsturen. Dat vinden we ontzettend leuk! Middels dit blog zullen verder op de vragen ingaan en zullen we jullie inspireren met handige tips, leuke tuinbeelden en veel meer.

Schaffelaar hoveniers

We hopen natuurlijk dat u ondanks buiten de winter zijn intrede doet (nog steeds) met een lach de tuin in kijkt. Misschien zelfs vanuit de veranda waar een knisperend haardvuur zorgt voor wat extra warmte.

Waar droom jij van in de tuin?

We helpen graag uw buitendroom te verwezenlijken.

Groet, Schaffelaar hoveniers