planten in de tuin, hovenier barneveld, schaffelaar hoveniers

Beplanting – Welke planten zet ik in mijn tuin?

Schaffelaar Hoveniers, uw hovenier uit Barneveld voor de complete tuininrichting. Het is een van de veelgestelde vragen bij het ontwerpen van de tuin. Tevens een hele leuke. Vandaag staan wij er daarom samen met jou bij stil. Welke beplanting kies ik? Welke planten zet ik in mijn tuin? Welke beplanting past er perfect binnen mijn droomtuin?

De juiste planten geven de puntjes op de i wanneer het gaat om de aanleg van de tuin. Het maakt jouw tuin af. Sfeervol en sierlijk, strak of rustig, het kan allemaal. Wij van Schaffelaar Hoveniers vinden het dan ook fantastisch om u te helpen de tuin af te maken met mooie borders, sierlijke potten, blikvangers en/of misschien wel een groene (be)schutting. Een tuin zonder beplanting is iets dat we de laatste tijd gelukkig steeds minder vaak zien.

Een groene tuin

De groene tuin zorgt er voor dat het water wordt opgenomen in de grond in plaats van in de afvoer. De huizen die tegenwoordig worden gebouwd zijn al vaak niet meer aangesloten op het riool. Het water op een juiste manier laten afvoeren is dus van belang. Planten helpen daarbij!

Een aantal zaken zijn belangrijk wanneer je jouw tuin wilt beplanten. Allereerst kijken we naar de grond, wat is het voor grond? Hoe is de verdeling van zon en de schaduw in de tuin? Welk plaatje wil je neerzetten? Sierlijk? Rustig? Strak? Wild? Een grote border of een aantal kleine vlakken? Passend in uw tuinontwerp geven we u altijd advies op maat daarbij letten wij op bovenstaande zaken en bovenal op de wensen van u, als klant.

hovenier barneveld, schaffelaar hoveniers

Uw hovenier in Barneveld en omstreken

Met de juiste materialen en kennis geven wij advies op maat, aansluitend bij de wensen van de klant

Heeft u een natte tuin waar veel water blijft staan dan is het allereerst onze taak om te zorgen voor een goede afloop van de tuin. Een te natte tuin is funest voor de planten en is eveneens een flinke aanslag op de tegels. Het afvoeren van water is daarom één van de eerste dingen die Schaffelaar Hoveniers met de juiste materialen en kennis voor u naloopt.

Wanneer u wensen bekend zijn, de drainage (waterafvoer) goed is en de tegels zijn gelegd gaan wij voor u aan de slag met het opvullen van de tuin met de juiste beplanting. De puntjes op de i. Strak, sierlijk, rustig of wild? Een gazon, border, bloembak en/of groene afscheiding kan op zoveel diverse manieren worden geplaatst.

planten in de tuin, schaffelaar hoveniers, hovenier barneveld

Ben jij op zoek naar de juiste beplanting voor jouw (droom)tuin? Of wil je een compleet nieuw tuinontwerp?
Schaffelaar Hoveniers komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Uw wensen zijn van belang én uw droomtuin realiseren dat is onze wens.

Groet, Schaffelaar Hoveniers
info@schaffelaarhoveniers.nl
+31 (0)6 5085 9471