Stadstuin Amersfoort

Een groene bedrijfstuin

Een groene bedrijfstuin. Groen! Een visie die wij van Schaffelaar Hoveniers van harte delen, immers, groen is onze passie. Ook die van u? Vandaag richten wij ons op de vele voordelen van een groene bedrijfstuin. Maak snel een afspraak en ontdek welk verschil u kunt maken met groen..

Schaffelaar Hoveniers werkt naast particuliere klanten ook met kennis en vakmanschap voor bedrijven omdat sfeervol groen in de bedrijfstuin mensen ten alle tijden aanspreekt.

Visitekaartje

Denk aan de klant die uw bedrijf voor de allereerste keer bezoekt. Het aanzicht van uw winkelpand, de showroom, het kantoor of het bedrijventerrein is de allereerste indruk en dus ook het visitekaartje. Hoe staat het met de tuin rondom uw bedrijfspand? Het vooraanzicht van uw kantoor of pand? Biedt het de klant of uw personeel een aangenaam welkom?

Al met een kleine verandering brengen wij van Schaffelaar Hoveniers een groots verschil binnen het budget dat u daarvoor beschikbaar stelt, met oog voor details, in de stijl van uw bedrijf. Verwelkom de klant met aandacht door de tuin van uw bedrijf met passie in te richten. In de sfeer die overeenkomt met dat wat uw bedrijf vandaag de dag wil uitstralen.

Een groen bedrijfsterrein

Een aantrekkelijk groen bedrijfsterrein is niet alleen de uitstraling van de organisatie of het bedrijf, u laat daarmee ook het personeel genieten van de vele voordelen. In een groene omgeving functioneren mensen beter, vinden zij ontspanning en krijgen zij nieuwe energie. Dit en meer brengen we graag samen in een fantastisch ontwerp op maat. Wist u dat Schaffelaar hoveniers ook het periodiek onderhoud van uw bedrijfstuin uit handen neemt?

 Het creëren van rust en ruimte zijn onze belangrijkste drijfveren!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op dan gaan wij aan de slag!

Groet, Schaffelaar Hoveniers.
+31 (0)6 5085 9471