Buitenkamer om langer buiten te genieten

Steeds meer mensen beseffen dat buiten zitten ook luxe en comfortabel kan zijn. Het voegt een extra laag toe aan je tuin waardoor je niet gelijk bij het eerste zuchtje wind op een nazomerdag naar binnen hoeft. Zelfs als je normaal gesproken geen buitenmens bent voegt een buitenkamer nou net dat extra stukje comfort toe dat het beste van twee werelden combineert.

Denk bij een buitenkamer dan ook eerder aan een kamer dan aan een simpele overkapping.

Ontspanning buitenshuis

We kunnen met een buitenkamer ontwerp het zo luxe maken als je wilt, Sonos speakers, sfeerverlichting, heaters, WiFi in de tuin, kortom van alle gemakken voorzien. Eigenlijk is een buitenkamer een verlengstuk van je huis, maar dan op zo’n manier dat je je terug kan trekken om te ontspannen, als je even tijd voor jezelf wilt na een lange dag werken.

Genieten ook in de kou

Ook voor de koudere temperaturen zijn er diverse oplossingen mogelijk in je buitenkamer. Wat dacht je van een kachel, houtkachel of heaters?! Zoals je al begrijpt is een buitenkamer meer dan gewoon een overdekt stukje tuin. Het is meer een buitenhuis met de charme van de tuin. Niet alleen een heerlijke plek om te genieten van je tuin. Maar door de hoge afwerkingskwaliteit en luxe ook nog eens een genot om naar te kijken!

Investeren in een buitenverblijf of veranda doe je niet zomaar. Daar wil je nog lang van kunnen genieten.

Daarom richten we ons op duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen. Een voorbeeld is dat we overkappingen met een groen dak leveren. Dit heeft meerdere voordelen:

  • Dakleer droogt niet uit.
  • Het blijft koeler in je overkapping.
  • Je compenseert het milieu.
  • Je houdt regenwater vast.

En waarom je nou bij ons zou moeten komen? Let eens op de strakke lijnen en het hoge afwerkingsniveau in ons portfolio aan gerealiseerde tuinen.
Dat is wat je kunt verwachten als wij jouw tuin of buitenkamer realiseren. Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we helpen je graag aan een op maat ontworpen en gerealiseerde luxe buitenkamer.